Weert

Recordaantal optredens tijdens Huiskamerfestival Weert

Weert staat zondag weer in het teken van de derde editie van het Huiskamerfestival. Met maar liefst 43 muzikanten die samen 129 optredens verzorgen in 40 verschillende huiskamers, breekt het festival een record. Nog nooit eerder vonden zoveel optredens plaats op één middag in Weert.

Tussen 12:00 en 17:00 uur veranderen huiskamers door de hele stad in intieme podia voor diverse muziekgenres. Bezoekers kunnen genieten van optredens van singer-songwriters, pop-, rock- en jazzbands, kleinkunstenaars en zanggroepen. De optredens zijn gratis en vrij toegankelijk en biedt muzikanten de kans om hun talent te tonen en geeft bewoners de kans om te genieten van livemuziek in hun eigen buurt.

Elke muzikant treedt gedurende de middag drie keer een half uur op. Een blokkenschema met alle optredens is te vinden op de website van het festival en op de dag zelf in programmafolders bij de deelnemende huiskamers. Dankzij een kwartier pauze tussen de optredens kunnen bezoekers gemakkelijk van de ene naar de andere locatie wandelen, zodat ze verschillende artiesten kunnen ervaren.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button