Regio

Weekend-agenda: standbeelden en fanfares

Het is weer weekend en dit is er te doen in onze regio:

Herfstwandeling Meinweg voor blinden en slechtzienden

Zondag organiseren IVN en Bezoekerscentrum Leudal een herfstwandeling in de Meinweg.
We starten om 14 uur bij Café Restaurant Rijstal Venhof, Venhof 2, 6075 NE Herkenbosch.
We lopen een route van circa 3 km. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor rolstoel.

Tijdens de wandeling zullen we al uw zintuigen verwennen en de omgeving van de Meinweg staat garant voor veel plezier. Uw blindengeleidehond is welkom en uw begeleider natuurlijk ook. Heeft u geen begeleider, geef dat dan aan, wij zorgen dan vanaf Venhof voor een begeleider.

Muziek over grenzen heen

Zaterdag gaan fanfare Sint Joseph Pey en fanfare de Vriendenkring uit Kessenich samen concerteren in de Pejjerhaof, Houtstraat 7 te Peij, aanvang van het concert 20 uur. Fanfare De Vriendenkring uit Kessenich staat onder leiding van Toon Rutten, dirigent van Fanfare Sint Joseph is Guido Swelzen. Het belooft een mooie muziekavond te worden, zeker voor de liefhebbers van fanfaremuziek. Beide verenigingen hebben naast originele fanfaremuziek ook arrangementen van o.a. Gershwin en Alfred Reed op het programma staan.

Levende standbeelden in Weert

Verspreid over de straten en pleinen van Weert heten tal van kleurrijke en bijzondere standbeelden bezoekers van harte welkom. Benieuwd hoe het is om zelf een levend standbeeld te zijn? Speciaal voor kinderen is er op de Nieuwe Markt een hoekje ingericht waar zij een outfit op maat kunnen passen en met de tips van de kunstenaar aldaar de sokkel kunnen betreden. Ideaal voor een mooie pose en toffe foto.

Disco Night Thoear

Ga terug in de tijd met de ouderwets gezellige ‘Disco Night Thoear’ met hits uit de 70’s & 80’s en geniet van een avond met alle ruimte voor jeugdsentiment! Het doel van deze avond is er maar één: Mensen die geïnteresseerd zijn, een mooie muziekbeleving vol met herinneringen aanbieden en ze een avond vol jeugdsentiment te bezorgen en dat alles op een locatie die zich hier helemaal voor leent, namelijk Café-zaal Aod Thoear, Steegpuntstraat 2-4 Thorn.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button